Katkeruus

Runoilija Francesca

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2005
Viimeksi paikalla: 14.9.2016 20:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väsynyt tähän kaikkeen
tähän suruun
tähän epätoivoon
tähän yksinäisyyteen
Ei sitä voi kieltää
Katkeruutta
ei voi kieltää

Milloin on minun vuoro
olla onnellinen, rakastettu
Milloin on minun vuoro
kävellä käsi kädessä kaupungilla
suudella kadunkulmassa
nyhjätä sohvalla
juuri hänen kanssaan

Voi milloin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

huh...sinua,olenkohan joskus ajatellut noin?hm..olen siksi niin tuttua,sinä se osaat tämä on hyvä!!!!!runo

Voi kun oli niin minun ajatusten näköinen runo että! Yhdyn runoosi täysin ja uskon tietäväni tunteesi!

Pidin kun on niin aito ja niin täynnä tunnetta!

 

Käyttäjän kaikki runot