Nimetön

Runoilija piru

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

päästä irti menneisyydestäs, niin saat tulevaisuuden
 

katsoin sinua
päästä varpaisiin
yrittääkö maailma
huijata minua
näenkö näkyjä
vai hallusinaatioita

kättelit minua
kerroit nimesi
ei, olit totta
maailman ihanin
komein ja mielenkiintoisin
mies seisoi edessäni

ei, sydämeni
älä avaa itseäsi
ei hänelle
tämä tulee vielä
tuottamaan paljon tuskaa
siitä huolimatta
tulit, menin rakastumaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru toisen terroristi on toisen vapaustaistelija 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru Nimetön 11.3.2011 0 Runo
piru lavantakana 11.3.2011 0 Runo
piru oppitunnilla 10.3.2011 0 Runo