Lähtö

Runoilija Delusion

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unohda ja tule unohdetuksi.

"Love is like a flower, even the most beautiful one dies." T.Lindemann
 

Vierelläni raskas hengityksesi
aistikas yö takana
eilisistä liikkeistämme
herraa jälleen alakerrassa kirotaan
niin paljon sinä rakastat minua

Alakerran mies kiroaa hiljaa itsekseen
kun olen kanssasi kahden
lähekkäin

Kun vaikeudet nostavat pirun päitään
haluat kauas pois minun luotani
rakkaani ääni
eilen
tänään
huomenna
vain omissa ajatuksissani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Delusion Nimetön 7.12.2008 2 Runo
Delusion Fluff 31.12.2008 0 Runo
Delusion Kierre 25.4.2010 0 Runo
Delusion Lähtö 25.8.2009 0 Runo
Delusion Romanssi 23.12.2008 0 Runo
Delusion Umpikuja 15.3.2009 0 Runo
Delusion Mark 29.11.2008 0 Runo
Delusion Totuus 13.12.2009 0 Runo
Delusion Moskova 9.12.2008 0 Runo
Delusion Rakkausmyrkytys 28.1.2010 0 Runo