Keskiviikko

Runoilija Lasiluistin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väri, jolla maalasin sanat, ei näkynytkään paperilla.
 

Musta varis lentää yli kirjaston pihan. Se näykkii nirsosti tunti sitten sydänkohtauksen saanutta oravaa.

Minä etsin tarjousbanaaneja Sparin homeiselta hedelmähyllyltä.

41-vuotias alkoholisti isä raahaa aamupäivällä kahta lastaan ulos kapakasta.

Hemmetin marraskuu! Pelkkää harmaata. Minä haluan värejä!

Sitten näen sinut.

Sinä olet kilo oransseja mandariineja talven loskassa.

Selite: 
Hassua, miten jotkut ihmiset saavat keskellä harmaata päivää auringon paistamaan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin mukava runo. Kilo oransseja mandariineja harmaassa maassa, hieman ehkä kulunut, mutta tosi toimiva. :) Tulee hyvä mieli.

Realistisia arkielämän säkeitä. Koskettava.

oiiiih miten ihana runo <3 jotenkin piristi niin hirveästi tuo lopetus <3 :D

Karkeahko, kaunistelematon ja niin todellisen arkinen, siksi se kai upposikin minuun niin hyvin.

Herättää ajatuksia ja mielikuvia. Pidin.

Onnittelut! :>

Tätä voisi sanoa runoksi, joka on minun luettavakseni tarkoitettu. Ihania yksinkertaisia sanoja liittyneinä toisiinsa kauniiksi lauseiksi. Yksinkertainen ajatus kerrottuna suloisen arkipäiväisesti.

totta! tähän harmauteen ei auta muu kuin itse luoda värikäs ympäristö tai vaipua synkkyyteen.. ja ihana tuo ''sinä olet kilo mandariineja talven loskassa'' ei tästä kai voi selvitä ilman tuollaisia ihmisiä ^^ voimia tummaan harmauteen! ja pidä itsesi mandariinina! :D

Erillisiä, todellisia säkeitä, oransseilla mandariineilla yhteen kurottuna.
Minullakin on eräs henkilö, jonka soisin piristävän päivääni useamminkin.
Tykkäsin tästä kovasti. (Ja kaikenlisäksi oranssi on yksi lempiväreistäni.) :)

 

Käyttäjän kaikki runot