Tee minusta kaunis

Runoilija Lasiluistin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väri, jolla maalasin sanat, ei näkynytkään paperilla.
 

Aseta hiuksiini se kukka pellavan
Puhalla silmiini meren väri, indigon sininen
Suutele huulilleni tuoksu hiekan
Hyväile iholleni rakkaus ikuinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot