Sydämeni ei suostu lähtemään

Runoilija Terttuselja

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Silmät, jotka ovat joskus olleet peitetyt, jotka ovat joutuneet näkemään mitä eivät ole halunneet, jotka eivät uskaltaneet katsoa kohti, jotka näkivät vain syyttäviä ja halveksivia katseita. Silmät, jotka olivat tottuneet näkemään pahaa ja kohdistivat katseensa vain siihen. Silmät, joihin joku katsoi pitkään, kesytti katseeni. Silmät, jotka nyt ovat levolliset ja luottavaiset, eivät enää myrskyn väriset vaan seesteisen harmaansiniset.
 

Suupielet alas jämähtäneet
ei ne ole pitkään aikaan hymyilleet
Olen puristuksissa
sydän niin yksin, vankeudessa

Kuin myrkkyä vieroksun kaikkia muita
paitsi sinun ihoasi
hymyäsi, hassuja juttujasi
silmiesi kiiltoa kun innostut selittämään

Olen kasvanut kiinni sinuun
imenyt sinusta ravintoni
jäänyt allesi suojaan

Ero kuuluu elämään, en ole ainoa
On muitakin, tiedän sen
En ole aivan niin lapsellinen

En halua puhua tästä
ihmiset luulevat etten selviä elämästä

Ovatko vastoinkäymiset tehneet minusta hauraan?
Eikö niiden pitäisi vahvistaa?

Teit minusta tavallisen, tylsänkin
peitit haavani, nyt en saisi niitä näyttää
Olen tavallinen, vahva,
eikä mitään ole vialla
Jokaisen on osattava
pärjätä yksin

Mutta entä jos
olit toivoni, turvani
ainoa jota olen rakastanut

Sinä veit minut
kadotin itseni
kun seurasin sinua
olit kiintopiste,
jotta pysyn pystyssä

Nyt hyrränä pyörin,
mekko suojanani
jottei muut sitä huomaisi
kuinka olen sekaisin

Totta kai minä selviän
En vaan haluaisi siinä kauan kestävän

Kerro päivämäärä, näytä minulle se aamu
kun katson kuvaamme
ja mieleni on tyyni,
vailla surua, vihaa, hämmennystä,
pettymystä
Kerro se kellonaika
kun huomaan,
miten ihana on tuo uusi mies lähelläni
en enää vertaa häntä sinuun
kehoni ei hyljeksi

Kerro miksi,
ja kuinka välitit
niin voin päästää sinusta irti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot