Kaipaan sinua..

Runoilija Ttfani15

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2010
Viimeksi paikalla: 24.5.2017 20:30

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä rakkaani, joka olet jossain kaukana, tuntuu, että en saisi yhteyttä sinuun. :(
Jos olet lähelläni, tuntuu, että et voisi irroittaa minusta koskaan ♥
Kun olet lähelläni, tai edes tunnet, että olet, olen pysyvästi rakastunut ♥
Tuntuu, kuin olisit lähelläni, vaikka et oikeasti olisi ♥

Sinä vain saat minut hehkumaan ja tuntemaan, että sinä olet se oikea!
Älä koskaan päästä irti minusta, vaan kulje kanssani maailman ääriin ♥

Kun olet kaukana minusta, on tuskallisen ikävä, ja vaikka olisit lähelläni, on silti ikävä ♥

Olet minun ainoain, joka saa minut onnelliseksi, pysy kanssani ain ♥

Selite: 
Tätä runoa kirjoittaessa meinasi itku tulla, sen verran kosketti :( Kirjoitin tämän runon rakkaudella ja kunnioituksella ♥
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot