Silti.

Runoilija Lollipop88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2008
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 1:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.8.1988

"se mikä ei tapa niin vahvistaa"
 

Vaikka sinä unohdit minut.

Minä en unohtanut sinua.

Vaikka vedät katseen pois minusta.

Minä tuijotan sinua.

Vaikka et halua tuntea.

Minä tunnen sinut.

Tunnen sinut liian hyvin ja haluan, että katsot minua.
Haluan tuntea ne siniset silmät tuijottamassa minua.

Mutta sinä katsot muualle ja vältät minua.

Silti minä rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot