Halveksivia katseita
Ilkeitä sanoja
Se ei lopu koskaan
Haluaisin viimein rauhan
sillä minäkin olen ihminen
Jokainen sana saa minut
kuolemaan yhä uudelleen
Se ei lopu koskaan
Luulin tukehtuvani
tähän maailmaan
Se ei lopu koskaan
Itken katkerasti kohtaloani
Toivoen pelastusta
Se ei lopu koskaan
Luulin kuolleeni
jo viimeisen kerran
Lopeta tämä tuska
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi