Uuden alku

Runoilija Inarin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tunne, kun annoin vihdoin periksi, tuntui niin vapauttavalta.
Annoin itseni kasvaa menneisyydestä pois ja nähdä elämä uusin silmin.

Meidän rakkaus vaati täydellisen riuhtaisun irti toisistamme. Lähellä olit, mutta silti tarpeeksi kaukana.

Ero oli meidän onni, opimme näkemään toisemme uusin silmin. Vanhat taakat ei enää tuntuneet, niistä oli luovuttu.

Rakkauden kutina vatsan pohjassa tuntui uskomattoman ihanalta.

Tämä rakkaus on vahva, tätä ei riko enää mikään.

Selite: 
kaksi vuotta sitten tapahtunutta ja edelleen olen samaa mieltä <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot