Khtalo

Runoilija Inarin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnessa leijuen, laulaen...
Sukeltaen tähtien valoon.
Tunteissa kierien, nauraen..
Luottaen voimalliseen kohtaloon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilahduttava runo

Ilahduttava runo

Ilahduttava runo

Ilahduttava runo

 

Käyttäjän kaikki runot