Ilves

Runoilija Kianga Yatima

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.3.2005
Viimeksi paikalla: 12.1.2020 4:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" Olet kuin kukka ikuisen hallan armoilla "


Nämä runot ovat suurimmaksi osaksi vain tunteiden purkamista, mutta joskus voi löytyä ihan vain hetken inspiraation siivittämiä tekstejä tai ehkä tarinoitakin.
 

Rinnallas oon onnellinen,
kaukana tunnen kaipuuden

En ole enää nukke eloton,
annoit mulle sä jälleen valon

Syyn elää ja yrittää,
uskaltaa ja rakastaa

Rakastan sinua, lause niin kaunis
mutta pelko silti on, että valhe on se uusi

Yritän uskaltaa,
luottaa ja rakastaa

mutta ymmärrä kuitenkin, kulta
on se minulle äärimmäisen vaikeaa

Sillä Sinä olet minulle tuonut enemmän kuin muut,
mutta pelko menetyksestä on syvälle juurtunut

Tuoksusi saa minut tyytyväiseksi,
kätesi ja äänesi tuntemaan oloni turvalliseksi
Naurusi saa minut onnelliseksi

Mitään muuta en elämältä pyydä
kunhan vain saan viereesi jäädä

Saanhan?

Selite: 
6.9.2014 - Rakastan sinua, oma pässinpääni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot