Pysähtynyt kello

Runoilija Night Hymns

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos suljen silmät,
aika lakkaa liikkumasta.
Kerro hassuja tarinoitasi,
aamun kuiskeessa.

Ota kädestä,
johdata unelmiin,
jotka eivät ehkä koskaan toteudu.
Paljastan sinulle mitä sydämeni halajaa.

Nauratko minulle?
Heitätkö inhoten pois,
jos kerron sinulle,
"olet rakkaimpani."

Voin pakottaa viisarit pysähtymään...
Mutta, kun herään uuteen hämärään,
olen taas kylmä katseinen,
ja sinä edelleen kuollut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja vahva, vaikka herkästi ja sievin kiertoilmaisuin kuvattu. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot