Suutelin sinua sateessa

Runoilija Night Hymns

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minun toiveeni,
että joskus olen vahva,
särkymätön, tahraton.
Kuin viattoman mielen unelma.

Tahdoin uskoa niin,
mutta enää en välitä,
hylkään kaiken,
jos vain rakastat minua vähän.

Ilma on raikas sateen jälkeen,
ajattelen sinua ja minä hukun.
Muistan hyvin ihosi lämmön,
nämä tunteeni heijastuvat,
taivas ja maa sulaa yhdeksi.

Valot loistavat,
ja olet kaunis,
en sano mitään.

Voinko tehdä sinut onnelliseksi,
vaikken ole ihan kunnossa.
parantaa sinut,
vaikka olen itsekin rikki jostain.

Kuitenkin olen tässä kanssasi,
niin kauan kuin minut haluat,
uskothan kun sanon niin.
riittääkö, että vain rakastan sinua?

Toteutin yhden toiveesi.

Selite: 
Love love.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot