Kun kaikki katoaa..

Runoilija katytoo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Työssä käyvä hoivaava asioiden hoitaja,aviossa mutta myös yksinhuoltaja usealle lapselle.
 

Hei kulta,
pelataan Herttaa
kuten aina nuorempana
kesäiltaisin tehtiin.

Ai niin, sori...muistan samassa,
ne onkin muistoja muualta,
toisesta elämästä,
toisen ihmisen kanssa.

Sanot ettet halua.

Siihen lauseeseen olenkin jo tottunut,
pakosta.

Yhteistä meillä ei tunnu enää olevan
kuin riidat.

Alussa kaikki oli kuin unelmaa.
Yhteisen tulevaisuuden suunnittelemista,
rakkautta,haleja,pitkiä suudelmia, haaveita..

Me kaksi haaveilimme ja
saimme haluamamme,
toisemme.

Mutta mitä tapahtuikaan?

Unelmia ei enää ole, ei haleja tai
pitkiä suudelmia, intohimoa.

Vetäydyt.
Verhoat kiireen syyksi hellyyden
katoamiselle.
Et näe enää minua, etkä huomaa kuinka kaikki
vähitellen katoaa.

Yhteisiä muistoja ei tule,
eikä uusia unelmia synny.

Olen muuttunut silmissäsi näkymättömäksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyi, juuri tuollainen olo minulla oli tänään!

 

Käyttäjän kaikki runot