Äiti

Runoilija katytoo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Työssä käyvä hoivaava asioiden hoitaja,aviossa mutta myös yksinhuoltaja usealle lapselle.
 

"Kun joku sairastuu..sinä hoidat.
Kun joku tekee jotain pahaa,sinä olet vastuussa.
Kun joku hajottaa jotain,sinä maksat...Kun sairastut,sinulla ei ole ketään tukenasi.
Kun kuolet,lapsesi joutuvat sosiaalihuollon hoiviin...sillä kukaan ei heitä halua.
Heillä on isä,heillä on isovanhemmat..mutta kumpikaan heistä ei halua näitä lapsia...koska he ovat minun lapsiani.
Minulla on vain sinut,sinuun minä turvaan hädän hetkellä.
Mutta miten voisin vaatia sinua huolehtimaan omistani...kohtelemaan kuin omiasi?
Huolisitko heidät,ilman minua...silloinkin kun olen poissa."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot