siivet

Runoilija surme

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen tässä ja nyt.
 

jos minulla olisi siivet ja niillä voisi lentää.
koskettaisin pilviä ja kaartelisin ympäri maailmaa.
lopuksi tuuli paiskaisi maahan
ja tuhannen tuusan paskaksi menisi sekin reissu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää kuulostaa niin sulta!
Mikään ei koskaan mee täydellisesti, mutta kannattanee nauttia niistä kauniista hetkistä :)
Tää on kiva.

nosti hymyn huulille, mutta eikö tuossa ole jotain totuuden perää?

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
surme Nimetön 5.8.2009 0 Runo
surme siivet 26.3.2008 2 Runo
surme teekuppi 25.3.2008 4 Runo
surme anteeksi 2.4.2007 0 Runo
surme Uneni 11.10.2005 1 Runo
surme Palapeli 14.3.2005 1 Runo