Uneni

Runoilija surme

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen tässä ja nyt.
 

Poika käveli suoraan kohti tyttöä ,
nappasi kainaloonsa rutistaen ja sanoi "moi" .
Tyttö vastasi siihen "moi" , kuin tunteneet toisensa iät ja ajat .
Tyttö olisi halunnu päästä jo halauksesta , mutta
poika piti kiinni ja suputti tytön korvaan ,
hempeitä sanoja , kaivetuista muistoista meinneistä ajoista.
Tyttö yritti päästä pois , mutta poika piti pintansa .
Tyttö ei päässyt pojasta enää irti .
Nyt tyttö itkee .
Poika tuo , joka jo kerran särki tytön sydämmen
haluaa pitää kiinni .
Kun tyttö halusi joskus pitää kiinni
poika päästi irti .
Nyt kun poika haluaa pitää kiinni ,
tyttö ei .

Selite: 
unije
Kategoria: 
 

Kommentit

*rut* Kaunis..<3 Ja surullinen..:/

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
surme Nimetön 5.8.2009 0 Runo
surme siivet 26.3.2008 2 Runo
surme teekuppi 25.3.2008 4 Runo
surme anteeksi 2.4.2007 0 Runo
surme Uneni 11.10.2005 1 Runo
surme Palapeli 14.3.2005 1 Runo