Kevät

Runoilija miffle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2005
Viimeksi paikalla: 25.12.2023 9:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkunnussija, kielipoliisi, piilopahis, väärinymmärretty teini, keskinkertainen kirjoittaja, kahviaddikti ja muutenkin häiriintynyt henkilö, joka rakastaa sanoja.

Olen maailman huonoin runonarvostelija, älkää siitä välittäkö.
 

Kevättä ei saa kiinni,
se soljuu sormien lävitse,
unohtaa ja muistaa

Tippuva vesi
vaimentaa kadut,
hämärtää kaupungin kulissiksi

Ja minä olen yhä kesken

Selite: 
Kevät saa ihmisen rikki.
Kategoria: 
 

Kommentit

loppu on samaistuttava, ja runo itsessään hieno. pidän.

hienoa ja omaperäistä, loppu havahduttaa ja kokoaa, pidin paljon ; )

loppu on samaistuttava, ja runo itsessään hieno. pidän.

hienoa ja omaperäistä, loppu havahduttaa ja kokoaa, pidin paljon ; )

 

Käyttäjän kaikki runot