Mereni

Runoilija DarkShine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun inspiraatiot ei synny perhosista, keijukaisista ja kukkasista, vaan suruista, kyynelistä ja sydämen rikkinäisistä palasista.
 

mereni, pyydän, älä sylje minua vieraalle rannalle
sinun hysteerisissä myrskyissä
Olen etsinyt niin pitkään, mutaista vuodepaikkaa
repinyt verkkoja leuat vereslihalla

Ja olen valmis nielemään väkevää suolaasi
kunhan et antaisi minun kuolla
hengittäisin loppuun asti kosteuttasi
mitään muuta minulla ei taida olla

vesi sinä innokkaasti kiduksiani palvelet
annat minulle kaiken sen, muuta tarvitse mä en
älä paiskaa minua aallon mutkassa
älä tapata kauniissa myrskyssä

Katsoin maailmaani prisman läpi
lasi akvaariossa silmäni valehteli
löin päätä läpinäkyviin seiniini,
kuin vasten paksua jäätä
Parempi kuolla kuivalla maalla
kuin pyöreässä vankilassa sinusta etäällä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot