Peloilta suojassa

Runoilija minunenkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tasan ei käy onnenlahjat.
 

aina koulun jälkeen
tulin luoksenne
teit minulle välipalaa
kotona ei koskaan ollut

vietin kanssanne tunteja
kerroit lapsuudestasi
sodista, nuoruudestasi

Näytit vanhoja valokuvia
niistä sain itse nähdä
kuinka selvästi
olen piirteesi perinyt

lähdin aina
kun äiti soitti
peloissani kävelin
hitaasti kohti kotia
ja mietin aina

miksen voisi asua luonanne

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot