kuka sanoo ei?

Runoilija minunenkeli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tasan ei käy onnenlahjat.
 

Saatan katsoa itseäni peilistä
etsiä kohtia joita vihaan

katosin kuviani, rumia käsivarsia
ja tönkköjalkoja
painelen käislläni pieniä rintojani
vaihtaisin vatsani milloin tahansa
litteämpään

hetken mietin ja tajuan
tätä suloisempaa ei voi olla
eripari jalat ja pienet huulet
kuka niitä voisi vastustaa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoisia tarinoita itsestä. Kaikki lähtee ajatuksesta hyväksyä itsensä ja nauttia elämästä. Syyshalit Esa

Erilainen runo. Tutun kuuloista.
Pidän tavastasi kuljettaa runoa, sen tarinaa.
Loppu on osuva, ei riitä, että muut rakastavat, meidän pitää myös itse oppia rakastamaan itseämme. Muut näkevät meidät kuitenkin eri silmin.
Kolahti.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot