Merkitys

Runoilija Haijdi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kierrän kehääni kiemurrellen, syntisen sieluni siivellä; mieleni moninaisuus on vain valheellinen teos todellisuudesta. Tiedostamattomat totuudet tunteissani tappavat hauraat haaveeni hyvästä, kuitenkin ne karsivat kaunistelematta myös paikallaolon perusteelliselta pahalta. Arvottomiin arvoihin assimiloituminen esittää osansa elämän evoluution edellytyksissä, pienen toivottoman tietoisuutemme todisteena. Ansassa tässä ihmisen muotoisessa antipaattisessa asunnossa, ylevässä yksinäisyydessä, hautaan merkityksellisyyteni maahan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot