Mitäkö tahdon sinulta?

Runoilija JAA

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tehdään mitä meidän täytyy jotta ollaan vapaita.
Unohdetaan kaikki, tyhjennetään päät, kaikki mistä puhuttiin ja mitä koettiin.
Piru sinut periköön ja kaiken sen minkä kävimme läpi.
Unohdetaan se!
Se ei ole mitään enää sinulle, ei mitään minulle.
Ja jos inhoat minua niin inhoa sitten kunnolla ja anna mun olla!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Naulan kantaan!

Naulan kantaan!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
JAA Spammaaja 29.2.2008 0 Runo
JAA Vanha rakkaus 18.8.2008 2 Runo
JAA Mitäkö tahdon sinulta? 17.3.2008 2 Runo
JAA Kainoa 29.2.2008 2 Runo
JAA Kerran 28.8.2008 2 Runo
JAA Hääkellot 13.3.2008 0 Runo
JAA Kylmässä, pimeässä 4.1.2008 1 Runo
JAA Elämä 20.6.2012 0 Runo
JAA Akrofobia 29.2.2008 1 Runo
JAA Toinen 18.3.2008 6 Runo