ONNELLISEN TURTA

Runoilija Ilmiö

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljaisuus on hyve.
 

väsynyt eilisestä
viime viikosta
onnellisen voipunut
päässä ei tao turhat säkeet
ei jaksa aivot ajatella
ei sanoja juoksuttaa

onnellisen turta
tietämätön turhasta
vain minä itse
ja sanaton tyhjyys

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot