Menetin :(

Runoilija Jenatsu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä vaa.....
 

Sut menetin.
Sanoin sanoja vääriä,Sua koskaan saanko takaisin?!
Anteeksi pyysin sinulta, mut anteeksi et antanut.
Kaipaan luoksesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo rakas <3 Tää on niin tätä..:D Olet ihana ja hyvä runoilija...

 

Käyttäjän kaikki runot