Mennyttä elämää

Runoilija Jarel

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.2.2005
Viimeksi paikalla: 12.2.2016 12:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämäni mennyt
ihoni alla kytevä
on tatuoinut itsensä
heimomerkiksi otsaani

Kujien pimennoista
se mulle kutsuaan kuiskii
hokee päässäni mantraa
mustan puhuvaa

Irti se ei päästä
ei löysää kynnet sen
vaikka ainut mikä merkitsee
ois mulle normaali huominen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä huokuu elämää. Kipeääkin, mutta jatkuvaa. Kuljettaa lukija sen pimeämmälle puolelle, kiehtoo.

rankka runo!

herkkä, kaunis ja karukin, niin olisiko liikaa saada se normaali huominen, kosketat syvältä sanoillasi, jotain tiedän tuskasta minäkin, kiitos runostasi

pysäyttävää. mä tykkäsin. eipä tuu nyt sanottavaa mieleen, oli sen verran hiano.

Kosketit runollasi kokonaan :)
Niin liikutuksen valtaan sait suureen... <3

Todella vahvaa tunnetta, joka välittyy hyvin lukijalle. Hienoa.

sanattomana,kyyneleet valuu pitkin poskia....

oijoi kun on hieno runosi. tämä menee ehdottomasti suosikkeihin.

Runosi soljuu mukavasti tajuntaan.
Kukapa ei kaipaisi normaalia päivää välillä tähän hullunmyllyyn.

alku :'>

Tuo viimeinen kappale... Sanattomaksi saat.

 

Käyttäjän kaikki runot