mietintämyssy

Runoilija lion

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itken, satuttaa, tuntuu pahalta,
en tiedä miksi jatkuen satutan itseäni.
olo ei ole kiva,
ei missään vaiheessa,
ei missään tilanteessa.
miksi näin,
mietin;
olenko ollut paha maailmalle,
ollut paha toisille,
miksi jumala rankaisee minua tällä tavalla.
juuri kun otan askeleen,
otan sen taakse,
ennenkuin astun loppuun asti.
jokaista sattuu,
tiedän sen,
maailma ei ole minun,
maailma ei pyöri minussa,
puran vain itseäni,
tavoilla, toisilla.
en sano kellekkään mitään,
olen hiljaa,
kenties hiljaisuus on minussa itsessäni.
minun pitäisi oppia,
sanomaan, elämään, muussa kuin itsessäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
lion eteenpäin 21.10.2008 2 Runo
lion mietintämyssy 21.10.2008 0 Runo
lion kaipuu 15.10.2008 0 Runo
lion Olotila 9.9.2008 0 Runo
lion Lankeemus 20.8.2008 0 Runo
lion Rakastan 20.8.2008 0 Runo