kaipuu

Runoilija lion

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 20.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihanainen, sulokainen, näteistä nätein,
kaunis, söpö, kaikkea hyvää mitä maan päältä löytyy.
veit jalat altani,
enemmän kuin kukaan muu on niin tehnyt.
harmi kun lähdet,
sääli kun poistut,
aina en voi voittaa.
toivoin enemmän,
sinusta, minusta, meistä.
kaipaus tulee olemaan kova,
eilen, nyt, tänään, huomenna,
ja ainiaan.

Selite: 
hän pois on lähtenyt...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
lion eteenpäin 21.10.2008 2 Runo
lion mietintämyssy 21.10.2008 0 Runo
lion kaipuu 15.10.2008 0 Runo
lion Olotila 9.9.2008 0 Runo
lion Lankeemus 20.8.2008 0 Runo
lion Rakastan 20.8.2008 0 Runo