Tiedän

Runoilija kauniitakuvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotain aivan hullua.
 

Koputan oveen, jonka takana asuu
RAKKAUS.

Minulle se ovi on aina lukossa.

Selite: 
tällainen lyhyt vain..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertoo tosiaan kaiken olennaisen.
Itse olin tehnyt rivityksen toisin ensimmäisen ja toisen rivin osalta.

Kiitos arvostelustasi! :)

no tämä oli surullista,jos
kokeilisit toista ovea koputtaa

 

Käyttäjän kaikki runot