Sekavuustila

Runoilija kauniitakuvia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotain aivan hullua.
 

Mä kurkistan,
ei ne nää mua..

Kynsilakka lohkeilee,
päätä särkee.

USKALLATKO UPOTTAA KÄTESI MUSTAAN VÄRIIN?

Tuulee niin kovaa, että kaikki katoaa.
KAIKKI on kuollu.

Sokerista on SINUT tehty.

Elämäni on peruttu.

Selite: 
todellinen sekavuustila
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot