Myrskytuuli

Runoilija Jneia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tulit, myrskytuuli.
Pyyhkäisit suoraan lävitseni.
Katsoit taakses kerran,
virnistit leveästi...
...ja pyyhkäisit lävitseni uudestaan.
Mennessäsi kaiversit merkkisi minuun,
kuin rakastavainen kaivertaa nimikirjaimensa
vanhan koivun hauraaseen runkoon.

Tarkoittaako tämä,
että olen nyt sinun ikuisesti,

Myrskytuuli?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä ne elämän myrskytuulet jättävät lähtemättömiä jälkiä.

 

Käyttäjän kaikki runot