Kuolema

Runoilija Jneia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuolema ratsastaa hallavalla hevosella,
hallavalla hevosella hiljaista laukkaa.
Kuolema ratsastaa kuutamo yönä,
kuutamo yönä hiljaista laukkaa.
Kuolema ratsastaa halki sodan ja pelon,
sodan ja pelon hiljaista laukkaa.
Kuolema ratsastaa aamun saakka,
aamuun saakka, hiljaista laukkaa.
Hiljaista laukkaa...

Selite: 
http://www.harhakuva.org/view/67291 Keväällä 2007
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot