Niinhän siinä sitten kävi. Taas.

Runoilija Pikku vampyyri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2005
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 17:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi sataa, mutta milloin sade loppuu? Paistaako aurinko joskus risukasaan? Susilla ei ole kuninkaita, mutta vain yksi rakkaus. Rakkautta ja romantiikkaa, kipua ja surua, huonoja tekstejä, epämääräisiä kielikuvia Pikku Vampyyrimaiseen tyyliin, olkaa hyvä!
 

Muurit edessäsi kaatuivat, kuin dominopalikat.
Edessäsi alastomana seisoin, uskoen että tällä kertaa et minua verille ruoski, julmuudellasi raiskaa.
Keveästi niittyä pitkin kuljin, jalat tuskin maahan koskien, rakkaudesta, yksipuolisesta täyttyen.
Nyt kun nurkassa istun, vanhaa huopaa hartioilleni kiskoen, en enää edes yritä haavojani paikata, veren valumista estää.
Kyynel vain poskelle kuivuen, omaa typeryyttäni kiroten.
Sinisilmäisyyttäni vihaten.
Viikatemiestä kylään rukoillen.

Selite: 
Sen siitä saa, kun uskoo siihen, mitä toinen puhuu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot