Pienen Vampyyrin kesä

Runoilija Pikku vampyyri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2005
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 17:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina ei voi sataa, mutta milloin sade loppuu? Paistaako aurinko joskus risukasaan? Susilla ei ole kuninkaita, mutta vain yksi rakkaus. Rakkautta ja romantiikkaa, kipua ja surua, huonoja tekstejä, epämääräisiä kielikuvia Pikku Vampyyrimaiseen tyyliin, olkaa hyvä!
 

Kevään herätessä, pienen vampyyrin horteeseen nukahtaessa, kasteen keskellä, ison kiven päällä, kuuluu tuulessa vain hento kuiskaus kesästä, pitkästä unesta. Valon lisääntyessä, pienen vampyyrin hautaholviinsa vetäytyneenä, kuuluu kaukaa vain hiljainen lokin huuto, sinitiaisen laulu.
Hiljaa yössä hiipien, sinua luokseen kutsuen, viimeistä ateriaa, ennen kesäunta leppeää.

Selite: 
Puhtaasti ajatuksen virralla vaan kirjoitettu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot