Yllätys

Runoilija Maiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Järjesti elämä yllätyksen,
hajotti kaiken rakentamani.
Hetkessä elämän palikat
pitkin pientareita.

Yllätti elämä uudestaan,
toi tuuli pohjoisen
elämään ystävän,
kallisarvoisen.

Hiljalleen palikat paikkansa
löytää, sydän tuntee
jo tuulen lempeän,
ajatuksen ystävän
tärkeän.

Ystäväin sulle luvan annan
vaalia tunnetta, suojella
sydäntäsi.
Tehdään se yhdessä,
alla saman taivaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä todella sellainen.

niin, joskus on tullut juuri kuvaamasi kaltaisia *ylläreitä*, runosi loppuosa on kaunis ja herkkä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maiju Matka 26.3.2009 0 Runo
Maiju Vuoristorata 23.10.2008 8 Runo
Maiju Onni 11.5.2007 2 Runo
Maiju Joku päivä 15.2.2007 1 Runo
Maiju Yllätys 10.1.2007 2 Runo
Maiju Herkkusuu 25.10.2006 0 Runo
Maiju Kaipaus 23.10.2006 1 Runo
Maiju Kohta 19.8.2006 2 Runo
Maiju Sanat 7.4.2005 1 Runo
Maiju Olisinko 16.3.2005 1 Runo