Nimetön

Runoilija YellowLightning

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sateen äänet ropisevat peltikatton.
Sateen mukana on tullut pimeys.
Sisällä sytytetään kynttilöitä,
ja yritetään siten torjua pimeys.
Valo joka loistaa ikkunoista on pelastus sille,
joka vaeltaa yksin yössä,
joka pelkää,
ja joka on toivonsa menettänyt.

Selite: 
Tää on oikeestaan tosi vanha...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot