Voima

Runoilija BEmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NOUSE TAI MÄ POTKASEN
 

Heikkoudesta huolimatta,
olet minun vahvuuteni.
Muista ihmisistä piittaamatta,
olet rakkauteni.
Sinua en voi unohtaa,
enkä vois koskaan elää ilman sua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tunne rakkauden voimaa kohtaan, on niin ihanaa. Hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot