Nimetön

Runoilija BEmine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

NOUSE TAI MÄ POTKASEN
 

Hitaasti, otin kädestäsi kiinni ja suljin silmäni.
Odotin, että sanoisit jotain, ihan mitä vaan.
Mutta, et koskaan sanonut mitään,
seisoit vain vierelläni.
Olenko tehnyt sinulle jotain?
Ei, jätit minut kuolemaan,
katsomatta minuun..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot