Keskeneräinen

Runoilija keijukaisneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojeni aiheet ammennan elämästäni, siksi ne vaihtelevat; sillä jokainen päivä on erilainen ja täynnä erilaisia kokemuksia, ajatuksia ja tunteita.
 

Metsä on täynnä salaisuuksia.
Elämää, joka salataan tavallisilta kulkijoilta.
Vain harvoilla on mahdollisuus
kuulla keijujen naurua tuulessa,
nähdä menninkäisten leikkivän kuutamossa,
tuntea metsänhenkien lempeä johdatus varjoissa.

Selite: 
nimi kertokoon kaiken..
Kategoria: 
 

Kommentit

taikuus tapahtuu vain niille
jotka
uskovat taikuuteen!

Kiitos kiroilustasi! ; )

hauskaa kesäistä päivää!

ihanaa löytämisen riemua
unelmia :)

taikuus tapahtuu vain niille
jotka
uskovat taikuuteen!

Kiitos kiroilustasi! ; )

hauskaa kesäistä päivää!

ihanaa löytämisen riemua
unelmia :)

 

Käyttäjän kaikki runot