Mähän en alistu

Runoilija keijukaisneito

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojeni aiheet ammennan elämästäni, siksi ne vaihtelevat; sillä jokainen päivä on erilainen ja täynnä erilaisia kokemuksia, ajatuksia ja tunteita.
 

Mä yritin unohtaa,
olla kuin en olisi kuullutkaan.

Mutta en pystynyt huijaamaan itseäni.
En enää.

Tuntuu niin pahalta.
Aivan liikaa.

Mä kestän kyllä paljon. Siedän ja nielen sen paskan jota oon joutunut sietämään liian pitkään.

Kerään sisääni yhä enemmän vihaa ja katkeruutta, tunnen kuinka se kytee sisälläni ja yrittää tukehduttaa hengiltä.

Voin henkisesti pahoin ja palaan vanhaan rutiiniin, syön kunnes oksettaa. Ahmin kunnes raja tulee vastaan.

Mutta sekään ei auta. Voi kuinka syvästi vihaankaan sinua! Ja kuinka vihaankaan itseäni, sitä että olen tyttäresi.

Helvetti!

Jätä mut rauhaan.
Lopeta jo se arvostelu.
Äläkä yritä murtaa mun itsetuntoa.

Saatana!

Sanoit sä mitä hyvänsä,
mä tiedän osaavani laulaa.
Mä tiedän perineeni sentään jotain Tiinalta!

Ah, ehkä se onkin syy kaikkeen.
Sä et kestä sitä, että muistutan biologista äitiäni.

Mutta tiedätkö,
sun ajatuksesi taikka tunteesi ei kiinnosta mua yhtään.
Ei enää,
ei koskaan.

Mä en anna sun alistaa mua,
tuhota sitä vähää mikä vielä musta on jäljellä.

Sä olet mulle enää vain ilmaa.
Hyvästi isä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"tuhota sitä vähää mikä vielä musta on jäljellä."

Kukaan ei voi tuhota sinua silloin kun huomaat itse olevasi elämän ainoa tarkoitus.

Sinussa on kaikki mitä tarvitset, kaikki mitä kukaan ikinä voi tarvita, koko ihmiselämän viisaus kätkettynä sydämeesi.

mene metsään ja kuuntele lintuja kun ne puhuvat puille ja kuinka puut humisevat ikuisia vastauksiaan linnuille

Kuuntele vain tuota keskustelua keskittyen ja sielusi puhdistuu katkeruudesta, ja täyttyy rakkaudella niin uskon.

Vanhemmalta kuultu järjetön negatiivinen palaute on kamalaa, varsinkin, jos se koskee itselle oikeasti merkityksellistä asiaa.
Kokemusta on.
Kaikkein merkityksellisempien asioiden kohdalla, olen itse tehnyt parhaani, ja siten "näyttänyt mihen oikeasi pystyn". Tosin se on vienyt paljon aikaa ja se aika on ollut raskasta ilman tukea.
Kuitenkin yksikin onnistuminen voi tukkia niiden suun. (Ainakin näiden kommenttien typeryydelle on onnistumisen jälkeen jo helppoa nauraa.) :)

 

Käyttäjän kaikki runot