Sielun sokeri

Runoilija aleksi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2011
Viimeksi paikalla: 6.3.2024 4:26

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

"Infinite Love Is The Only Truth, Everything Else Is Illusion"

"Peace Comes From Remembering That Only Love Is Real"
 
On kärsimys ja tuska sielun sokeri, 
Kehittyy kulkijasta jumalan pikku jokeri,
Lisää kärsimyksen ja tuskan aaltoja syviä,
Kylväen jumalan luovuuden jyviä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ja raskasta. Oikeakin sokeri on huono asia.
Hiieno runo. Kovasti pidän!
Kiitos Jari! :) 
 

Käyttäjän kaikki runot