Vauhti ja hurma

Runoilija Celeste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat ideat syntyvät silloin kun yrittää olla ajattelematta mitään.
 

Päätä pahkaa
sikakovaa
juoksen halki
puista rataa
janoissani
kuumissani
tunnen tuulen korvissani
vihellyksen
ääni kantaa
halki
pellon
poikki jakaa
rataa pitkin
kulkee juna
kuumissansa
janoisena

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot