Väsynyt.

Runoilija Celeste

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parhaat ideat syntyvät silloin kun yrittää olla ajattelematta mitään.
 
Jaksaa
Ei jaksa
Jaksaa
Ei jaksa
Jaksaa
Ei jaksa

Rakastakaa minuakin.
Halatkaa väsynyttä.
Asettakaa puuttuva pala
sieluni mustaan aukkoon.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ajatukseni kirjoitit, tuossa alussa. no joo, ilta kun alkaa niin vähän väsyttää. kaunis runo, vaikkakin surullinen. koskettava.

Surullinen ja kipeä on runosi tunnelma! Jos olisit tässä halaisin sinua lujasti! Älä luovuta!

Koskaan ei pidä luovuttaa, vaikka se tuntuisi kaikkein helpoimmalta (ja sitä se varmasti onkin)... Pidin tästä pienestä runosta. Tuo tunne on kyllä todella ikävä..

 

Käyttäjän kaikki runot