Olenko? Tahtoisin ainakin...

Runoilija HeartBurn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm just a girl who had to remember her own reminiscence..
 

Mikä mä olen?
...likainen huora vailla menneisyyttä...
...menneisyys, jonka te multa veitte...

TIETÄISITTEPÄ

...abused by her mother...
...necklected by her father...
...who should I blame...

ANTAKAA MUN ELÄMÄ TAKASIN

...elämänilo, kaikki, on poissa...
...se katoaa aina, kun näen teidän kasvot...
...halveksivat...
...vähättelevät...

...luulette näkevänne mun läpi...
...luulette tuntevanne...

HAISTAKAA PASKA

...mä vielä näytän teille...
...mussa on se jokin...
...se loistaa teidän poissaollessa...
...sen avulla mä jaksan päivästä toiseen...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot