Ajatuksissani..

Runoilija ValoaJaPimeää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2005
Viimeksi paikalla: 27.10.2023 17:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäni, tunteeni, ajatukseni, salaisuuteni, nautintoni, iloni, suruni, tuskani ja voimani. Ovi sieluuni. Hetkien kauneuteen... ja niiden haurauteen. 14.12. Romeo.. ei kaikkea voikaan paljastaa
 

Ystäväni,
niin lähellä
niin kaukana
Jokaisella oma totuus
ja jokaisella oma polku kuljettavanaan
Meitä yhdistävä rautainen köynnös
Rakkaus
Se ei ole hävinnyt
Se kestää
Piikit välillä satuttaneet
Poskillani kuivuneet veriset kyyneleet

Selite: 
****ei yksi meri meitä voi erottaa****
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja hieno runo
 

Käyttäjän kaikki runot