Haaveideni uljas Madonna

Runoilija Sukamar Gurpan

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli tavallinen päivä.
Luin Parnassoa,
sekä Kotilieden kuvastoa.
Yläkerran naapurin näin vievän roskia
suloinen puna poskilla.

Enempiä empimättä
riensin käytävään,
vein vasurini lippaan näyttävään
ja kysyin sisään astuvalta nuorikolta
kuin kuiskauksena vuoristossa:

"Ohoi Maria, tulisilmä, nuori, ihana
AMK-opiskelija, annatko suukon
jos lähden kanssas pulkkamäkeen illalla?
Se on ollut mulla pitkään haaveissa.
On mulla pullo chileläistä punaviiniä jemmassa,
katsellaan vaikka telkkaria sohvalla
kynttilänvalon loisteessa."

Ei innostunut ajatukseen kaunis naapuri
ja illan täytti radioääni.
Kadonneet levyt ja Pekka Sauri
tai mikä onkaan Ben Furmanni.
Vein joutessani ärkioskille
raviveikkauksen
ja maalasin kultaisen leikkauksen.

"Hei Maria,
haaveitteni uljas madonna,
ei ole muita kaltaisiasi naisia.
Onko jäljellä enää mulla oljenkorsia?
Olis vielä yksi asia:
Jos oon sun töpseli,
ootko nää mun pistorasia?"

Selite: 
En ole ennen kirjoittanut runoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen kyllä huomaa; mitä itse totesitkin.

En suosittele sulle uraa tässä. Tämä on muutenkin jo lillasti urautunutta pillupooloa.

 

Käyttäjän kaikki runot