seli x 2

Runoilija Sanaleikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50% rakkautta 40% ironiaa 10% pimeää ainetta
 

Se mitä on
on kohta pelkkä oli

haluun sulle pelkkää hyvää
ja oon sitä mutta

sä ansaitset vain parasta.

Selite: 
~
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniit sanat tässä :)

ihana! samaistun juuri nyt niin paljon!

sanooko runominä ettei ole tarpeeksi, sellaista ei olekaan

 

Käyttäjän kaikki runot