empty feeling

Runoilija Ninas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2004
Viimeksi paikalla: 20.9.2017 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1989

26-vuotias pöytälaatikkorunoilija.
 

Epävarma olemus
kyynelten sumentama näkö
hampaiden pureutuessa alahuuleen

Sinä vapiset hiljaa aloillasi
sydämesi tykyttää rinnassasi
tunnet kättesi tärinän

Maailma pyörii ympärilläsi
aika raksuttaa eteenpäin
vain sinä pysyt aloillasi

Vesisade iskeytyy asvalttiin
jalanjäljet jättäytyneenä lumipeitteeseen
aurinko lämmittämässä päivää
yöllisen tähtitaivaan kuutamo taivaalla

Askeleesi pysähtyneinä
polkusi haarautuneena

Lukemattomia mahdollisuuksia
tuhansittain avaimia

ja vain yksi lukko pitämässä sinua aloillaan

sinä itse.

Selite: 
Putkahti jostain mieleeni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, pidän tästä.

Upea.:)
Todella koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot