Pero eres tu !

Runoilija audrey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-















when the sun goes down my heart is yours




solo quiero que me amas


Ja taas löydän itseni maailmalta asumasta, ensimmäistä kertaa tosin näin läheltä sitä paikkaa jota muut kodiksi kutsuvat.
 

Niinä hetkinä
kun silmistäni karkaat
suutahdan !

Joudunhan taas luopumaan Sinusta,
siitä ihmisestä jonka omakseni haluan.

Kulman takaa ilmestyt,
enkä hallitse kasvojeni lihaksia.
Hymyä, naurua
ja sitä tärkeintä
eli Sinua.

Ihollani, kiinni minussa jokaisella solullasi.
Nenässäni, kutittamassa tuoksuaistejani.

Selite: 
Nihän se menee, kun jonkun haluaa ja uskoppa kuule, sinut minä haluan!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
audrey JVH 13.11.2013 0 Runo
audrey Sinä 14.8.2013 0 Runo
audrey solo tu 9.7.2013 0 Runo
audrey Step by step 15.5.2013 1 Runo
audrey eso sonrisa! 6.11.2012 1 Runo
audrey One, two, one, four 10.9.2012 0 Runo
audrey Pero eres tu ! 30.3.2012 0 Runo
audrey besos 24.3.2012 2 Runo
audrey Nimetön 15.2.2012 0 Runo
audrey silencio 19.1.2012 0 Runo